Öppet köp 14 dagar | Snabb leverans

Intergitetspolicy

Personlig Information

  1. Termen “personlig information” som används i denna text definieras som information som identifierar eller kan användas för att identifiera, kontakta eller lokalisera personen som informationen tillhör. Den personliga information som vi sparar lyder under denna integritetspolicy som kan uppdateras då och då.
  2. När du registrerar dig på walkincloset.se frågar vi efter namn, email, adress och telefonnummer.
  3. Walkincloset.se använder informationen som vi samlar in i följande syfte:
  4. nyhetsbrev, specialerbjudanden, evenemenagsinbjudningar och personlig kontakt.
  5. Du måste enligt lag samtycka att vi behandlar uppgifter om dig. WALKINCLOSET kommer aldrig att låta nån annan använda dina personuppgifter om du inte själv godkänner detta. Du har alltid rätt att få se dina personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga eller ofullständiga kontaktar du oss för rättning eller radering.

Vilket innebär...

När du registrerar dig anger du personlig information som vi självklart närsomhelst kan ta bort bort och även ge dig vad som blivit registerat.
Maila oss på kundtjanst@walkincloset.se

Säkerhet

Säkerheten kring din personliga information är viktig för oss.
Du måste enligt lag samtycka att vi behandlar uppgifter om dig. WALKINCLOSET kommer aldrig att låta nån annan använda dina personuppgifter om du inte själv godkänner detta. Du har alltid rätt att få se dina personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga eller ofullständiga kontaktar du oss för rättning eller radering.

Om ni har några frågor angående säkerheten på vår hemsida kan ni skicka ett email till kundtjanst@walkincloset.se.

Vilket innebär...

Vi hanterar din information med säkerhet med största respekt & självklart kan du när som helst kräva ut vad vi har för information och be oss radera allt som sparats.

Delning av information med tredjepart

Walkincloset kan använda sig av tredjepartstjänster för att kunna erhålla dig vissa tjänster, så som nyhetsbrev, och vi kan i dessa fall dela personlig information med leverantörer av dessa tjänster. Vi kräver att samtliga samarbetspartners som vi delar personlig information med har samma krav på säkerhet som specificerat i denna policy, samt att de endast använder informationen till genomförandet av den tjänst som de levererar till Walkincloset.
Under särskilda omständigheter kan Walkincloset dela informationen, så som för att bifalla ett domstolsbeslut eller polisutredning, eller då användaren inte levt upp till våra villkor.
Vi distibuerar aldrig personlig information till andra företag i syfte att marknadsföra sina egna produkter eller tjänster.

Vilket innebär...

Under särskilda omständigheter, så som vid domstolsbeslut, kan vi dela personlig information till tredje part. Vi delar dock aldrig din data till andra företag för marknadsföring av deras produkter.

Ändringar till denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar i denna integritetspolicy, så läs den ofta. Om vi gör några stora förändringar meddelar vi detta här eller via ett nyhetsbrev så att du vet vilken typ av information vi samlar in, hur vi använder den och i vilka fall vi delar den med tredje part.

Vilket innebär...

Vi kan möjligen ändra denna integritetspolicy. Om vi gör en stor ändring meddelar vi det på denna sidan & via nyhetsbrev.

Ändringar uppdateras inför nya lagen som träder kravt 25/5 (GDPR)

Frågor

Om du har några frågor angående denna integritetspolicy kan du kontakta oss på kundtjanst@walkincloset.se eller kontakta oss via formuläret på kontaktsidan.